söndag 15 november 2009

Liseberg here we come......

Tjingeling på er!!!









Nu kan jag och min lilla "söstra" pusta ut!! det har varit en hektisk vecka med all planering samt arbete inför Liseberg, men nu är det klart och vi känner oss väldigt nöjda!! För er som inte redan vet......så har vi inrett ett vardagsrum samt dekorerat en gran och nu tävlar vi mot fyra andra inredare/designers, ibland de tävlande finns Vi som sagt, IKEA, NK, Lust & Fägring och en blomsterdekoratör.

Vi höll på heladagen igår (Lördag) hur kul som helst!!!! Vilken utmaning!!! och vilken fantastisk ära att få vara med på en "sådan här grej"......
..... klockan 18.00 skulle alla vara färdiga och då kom GT´s reporter och fotograf.....jag var ju tvungen att skynda mej att köpa dagens tidning. Det kändes jätte konstigt att se sitt eget namn i tidningen och bilden på vårat vardagsrum. Nu hoppas vi bara på det bästa!!!!! Många röster, så nu får ni hjälpa oss och rösta på granmiljö nr 2. Om ni inte besöker Liseberg så kan ni rösta på Lisebergs hemsida, GT´s hemsida eller via SMS.

Håll tummarna för oss!!!!!

3 kommentarer:

Tprprosen sa...

Så klart vi skall rösta... Erat rum var helt klart det finaste,hoppas komma ner och se det live..Torprosen

Ingelas tradgard sa...

Erat rum var verkligen Erat det gick inte att ta miste på det. Det var jätteläckert , otroligt fint. Var där och såg det precis när Ni var klara. Lycka till och hoppas det går bra för Er.

Elin Matilda Marie sa...

Eran gran samt allt ade andra var finast..å mysigast! Julen ska ju vara mysig...kramar på er Elin