onsdag 29 februari 2012

Foton från butiken

Hej fina ni!


Idag är det mitt första inlägg här på bloggen. Tina heter jag och ni kommer att få se mer av mig, både i butiken och här på bloggen. Vi flickor på Dreamhome har en spännande tid framför oss och håller som bäst på att planera och utforma hur våren och sommaren skall se ut. Har DU några önskemål om vad du vill se eller läsa om här på bloggen så lämna gärna en kommentar.


Här kommer lite foton från butiken som jag tog i lördags.
























Kram Tina


















måndag 27 februari 2012

Ljuslyktor.....

Godmorgon på er!

Vilken helg det har varit, fantastiskt väder man blir ju SÅ glad när solen skiner. I butiken trillar det in nyheter varje vecka. Vi har fått super fina ljuslyktor i en himla massa färger och storlekar, pris från 29:-







Matchande ägg i vitt, grönt, rosa, lila och turkos...hur fina som helst!

Många kramar från Dreamhome flickorna!

tisdag 14 februari 2012

Ett litet extra inlägg ....

Hej hej igen, lilla fröken Milly har somnat och stora fröken är hos mormor och morfar, så......jag passar på att visa lite fler bilder från butiken, vi har fått massor av nyheter och fler kommer det varje vecka......

Mycket på gång hos oss på Dreamhome......webb butiken planeras för fullt, datum för kommande kurser kommer snart, ni kommer snart att få se ett nytt ansikte bakom kassan.....och till alla er som vill vara med i våran NYA kundklubb, välkommen in till butiken och lämna dina uppgifter!!

Ha en härlig kväll....nu kallar soffan och kanal 4......Äntligen hemma...





Kram Anna





Valentine

Godmorgon på er, hur har ni det i snöovädret??? ni har väl inte glömt bort att det är alla hjärtans dag idag. Hos oss på Dreamhome hittar ni många super söta små och stora presenter att överraska med en dag som denna..... rosa är ju en passande färg dagen till ära.... vi har fått in en hel serie från Ib laursen (Danmark) med porslin i rosa.... koppar, kannor, skärbrädor, brödformar, bakskålar m.m. som passar alldeles perfekt att ge bort just i dag!






Stora kramar till er från flickorna på Dreamhome!





måndag 6 februari 2012

Tant Rut!!!!

Hej på er!!!

En utav mina absolut bästa vänner är Malin Friman som äger kafet: Tant Rut på västra gatan i Kungälv. Nu har hon även öppnat Tant Rut på Ale torg.....om ni ej varit där...är det väl värt ett besök, hon har världens godaste kaffe!!!!! finns inget annat ställe som har såååå gooood capuccino!!! Hela hennes meny faller mej perfekt i smaken!!

Jag fick den stora äran att inreda hennes nya kafe på Ale torg, och jag är jätte nöjd, från en tom lokal till ....... ja bilderna talar för sig själva!

Ha en härlig måndags kväll många kramar från Anna


En utav Mr Perswalls många fantastiska foto tapeter........ gå in på www.mrperswall.se , denna är special beställd med texten Tant Rut............så mysigt!
Det färdiga resultatet






I dag öppnar vi!!!!!

Ja idag öppnar vi...... med en hel renoverad butik!!!! vi är hel nöjda!!!! jag är oerhört tacksam över all hjälp jag fått!!!!!! Tusen tusen tack!!!!!!




Yankee candle hyllan är välfylld!!!!! med vaxkakor, ljus, rums spray o doftpåsar...... många nya underbara dofter.....





En liten tjuvkik ......från butiken....hoppas ni känner igen er.....
Många kramar

Anna



lördag 4 februari 2012

Premiär!!!!!!!!

Nu på måndag den 6:e februari öppnar vi portarna till en ny renoverad dreamhome butik! Ni är alla hjärtligt välkomna till vår ny premiär kl: 10.00
Nu ska jag krypa till kojs, dagen imorgon är full av arbete...... Hoppas vi ses på måndag!!!!!
Ha det gott, många kramar Dreamhome flickorna