fredag 24 juni 2011

Glad midsommar!!!!

Vi på Dreamhome önskar er alla en riktigt mysig midsommar!!!!


SOMMARTIDER

Efter midsommar har vi STÄNGT på måndagar.

Tis-fre 10-18

Lör 10-13


(Ord. öppettider gäller från augusti).


VARMT VÄLKOMNA!!

torsdag 2 juni 2011

Välkommen hem till mej....

Hej på er,

Tänk, både jag och Kristin är lediga hela helgen lååång, för den är ju verkligen lång. Jag ska bara ta det lugnt och försöka att njuta av nuet!!! idag har vi varit hemma hela dagen det har varit hur skönt som helst, ränsat ogräs, klippt gräsmattan, flyttat lite stenar, en kort promenad, lagat mat, städat lite, träffat vänner.........jag har hunnit med massor!!!! och nu.... sitter jag framför datorn, båda mina prinsessor sover.....härligt med lite egen tid ibland!! idag har verkligen varit en BRA dag!!!!

Hemma hos mej har jag ju alltid något på gång och just nu är jag på gång att måla mitt vardagsrums golv VITT!!!! ska försöka att flytta lite möbler i morgon.

Här nedan .....lite bilder från mitt hem....och just nu pryder pioner mitt soffbord!! I love pioner!!! kunde inte låta bli att köpa en stor bukett till mej själv när jag och syrran var och handlade blomster till butiken.

I morgon och på lördag tar mamma Gunnel och moster Gunilla hand om er i butiken. Ha en fantastisk helg med mycket sol!!! Många kramar från Anna