söndag 19 september 2010

Nyheter!

Hej hej,
I fredags kom det två STORA pallar med nyheter, super fina saker!!!!! vill ha allt själv! vi har fortfarande inte packat upp allt men mycket ryms nu på hyllorna. Här nedan, ett litet axplock!
Stora bokstäver a´la shabby att ställa eller hänga på väggen, finns just nu A, K, W, &
kostar 389:-
Underbara vintage askar (favorit i repris)

Ljuslyktor i mängder, många olika varianter. Dessa finns i två storlekar, brinner väldigt fiiiiint när glaset är frostat.

Våran rara moster Gunilla har sytt helt fantastiska hjärtan, en helt ny variant: VINTAGE!!!!! som finns att köpa i butiken för 149:-, jag och Kristin "norpade" varsitt med en gång!!!!

Hoppas ni alla får en härlig söndags kväll.
Ha det!
Kram Anna





torsdag 16 september 2010

Höstsol, zink & heather.......
På mitt lilla bord utanför vårt hus finns just nu detta.....
höstfint ska de va!

Just nu är jag väääldigt sugen på lila färger... både ljusa och mörka så himla fint tillsammans med både zink och beige/bruna färger!! så fort hösten kommer så blir jag såld på murriga färger, konstigt egentligen för hösten och vintern här i Sverige är ju väldigt mörk i sig men då vill man liksom murra till det extra mycket, borde ju egentligen vara tvärtom!!

En utav nyheterna i butiken just nu är dessa underbara gamla böckerna i olika storlekar och utföranden, ser riktigt slitna och shabby ut! i själva verket är det askar....en fick flytta hem till mej och mitt soffbord där det nu finns fjärrkontroller, skönt att bli av med dom!!


På min kökshylla rymms allt möjligt som jag tycker är fint. Jag tröttnar aldrig på zink föremål, det finns mycket av den varan hemma hos oss. De runda burkarna är ifrån Danmark, vi köpte in dom till butiken samma år som vi öppnade Dreamhome, alldså 5 år sedan och jag tycker om dom lika mycket nu som då!!!!
Ha en trevlig kväll, jag och mina två prinsessor ska snart till butiken och fika lite med moster Kristin.
Ha det bra!!
Kram Anna





onsdag 15 september 2010

Hej hej på er!!
Nyheter trillar in varje vecka..... här nedan ser ni ett litet smakprov på vad som kommit.
Ha en bra dag
kram Anna















fredag 10 september 2010

Tjingeling på er!
Höstnyheterna är många nu, och fler är på väg in. Det kommer att bli en mycket mysig höst och jul hos oss på Dreamhome med underbara textilier, inredning, möbler och blomster!!!!
En favorit i repris ser ni här nere, som just har kommit in, denna textil serien kommer även i två nya färgställningar samt en hel serie med nyheter som hör därtill.




Ha en härlig fredag!!!
Kramar Anna


måndag 6 september 2010

"Mys månader"

Framför oss har vi nu de absolut mysigaste månaderna på hela året, mycket levande ljus, murriga färger och intresset för heminredning är stort för väldigt många, man känner för att "mysa" till det i hemmet efter att ha spenderat all tid ute i trädgården under sommar månaderna.
Har varit i butiken och jobbat lite idag, målat mest, tavelbeställningarna är många och då är det bäst att passa på när jag kan.
Nyheter börjar nu att trilla in i butiken, idag fick vi ett stort lass från Danmark, Lisbeth Dahl med massor av fina necessärer, ljuslyktor, paraplyer, jättefina små barn gitarrer och trummor samt mycket mycket mera......
Hjärtligt välkommen till butiken
många kramar Anna & Kristin.


torsdag 2 september 2010

Lev Vackert


Hej hej på er!

I dag har det varit ännu en fantastisk sensommar dag, jag älskar när det känns att hösten är på väg när luften är hög och solen skiner, underbart!!! hoppas att hela september och oktober blir så här fin!!

Boken Lev Vackert har nu kommit in i butiken och jag kan lova er att ni blir inte besvikna!!!!!! hela boken är fylld med inspiration, den är verkligen magisk!!!! och kan ni tänka er ...... att mitt vardagsrum är med i boken och Kristins sovrum, himla kul!!!!!!

Om ni vill vara säkra på att få ett exemplar så ring och lägg undan, dom lär gå åt!


God kväll på er

många kramar från Anna